Storingsdienst:
Tel.+31 (0)174 621 270

Contact:
Tel.+31 (0)174 621 270
Fax+31 (0)174 629 451

E-mailinfo@thermeta.nl
Internetwww.thermeta.nl

Bezoekadres:
Westlandseweg 14
2291 PG Wateringen

 
Innovatie
     

Innovatie

   

Flow Control

Thermeta Service BV staat bekend om haar vooruitstrevendheid en was dan ook de eerste in Nederland die WBSO subsidie (speur en ontwikkelingswerk) kreeg toegekend. Dit werd officieel verricht door de toenmalige minister van Economische Zaken, dhr. Andriessen.

Thermeta Service BV is al vele jaren toonaangevend op het gebied van producten voor industriële verbrandingsinstallaties. Dit komt mede door de aanhoudende drang tot verleggen van grenzen en het aangaan van uitdagingen. Daar waar velen stoppen, gaat Thermeta Service BV door. Dit heeft geresulteerd in ontwikkeling van innovatieve producten waar vele kopers van Thermeta Service BV baat bij hebben.

Op brandergebied

Innovatie is vooral te zien in de Thermeta Service BV LN serie branders die door innovatie uniek zijn in ontwerp en uitvoering waardoor met 1 concept een breed gebied van toepassingen kan worden bediend voor verschillende brandstoffen. Het voortdurend innoveren heeft geresulteerd in branders die uitblinken door:

 • Zeer lage emissies voor NOx, CO en onverbrande rest
 • Robuust
 • Hoog rendement
 • Betrouwbaar
 • Lage onderhoudskosten
 • Eenvoudige bediening
 • Flexibel inzetbaar
 • Flexibel in brandstofkeuze
 • Lange levensduur
 • Uitgebreide documentatie
 • Goede service afdeling
 • Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
 • Korte levertijden

Verkleiningsmodificatieset bestaande branders

Door de aanhoudend stijgende energie prijzen, gascontracten en door verhoging efficiency bij de tuinders kan het zijn dat de capaciteit van bestaande branders te groot is. De Thermeta LN serie branders is dusdanig ontworpen dat deze kunnen worden omgebouwd tot lager capaciteit branders. (dit is veel meer dan het begrenzen van de brander)

Revisie / upgrade pakket

Werkelijk uniek is dat de life-cycle van de oude Thermeta branders extreem kan worden verlengd bij toepassing van het unieke revisie / upgrade pakket. Hierdoor voldoet een 30 jaar oude brander aan de emissie eisen anno nu!

Oliën en vetten als brandstof

Door innovatie kan de huidige generatie Thermeta Service BV branders worden ingezet voor uiteenlopende combinaties van brandstoffen, waarbij de kenmerkende eigenschappen van de Thermeta Service BV branders nog steeds tot zijn recht komen. De flexibiliteit van toepassing brandstoffen of combinaties van brandstoffen wordt verkregen door het unieke ontwerp van de branders waardoor deze uitvoeringen in dezelfde behuizingen kunnen worden gemonteerd en geleverd. Vraag voor uw specifieke toepassing naar onze mogelijkheden.

Bio-olie branders

Tevens is Thermeta Service BV een niet weg te denken speler op de nieuwe markt van bio olie branders. Dit is mede te danken aan de aanhoudend innovatieve instelling van Thermeta Service BV waardoor nu volautomatisch, betrouwbaar werkende efficiënte bio-olie branders of combinatie branders met bio-olie worden geleverd voor een breed scala aan bio-olie/vet producten.

TWS systeem voor online monitoring branders

Wateringen 12 augustus 2008 - Sinds afgelopen week kan Thermeta met succes vaststellen dat het eerste TWS Systeem in gebruik is genomen door paprika teler BarGoed BV. TWS staat voor Thermeta Web Server, hiermee bestaat de mogelijkheid om online, via een persoonlijke internetpagina,  de huidige status en eventuele storingen aan de brander te bekijken. Tevens wordt de branderstand en de keteltemperatuur weergegeven. Indien de brander of CO2 –set in storing staat kan de storing met een klik op de muis worden ontstoord.

Met het TWS systeem van Thermeta hoeft u nooit meer eerst naar het ketelhuis te rijden om te bekijken hoe belangrijk de storing is. U kunt de brander ontstoren vanuit uw luie stoel vanaf iedere computer met een internet verbinding. Het branderpaneel op uw computerscherm is alleen te betreden met een uniek internetadres. Daarnaast wordt er online een logboek met recente storingen en bijbehorende acties bijgehouden.

Klik hier voor de uitgebreide werking van het TWS Systeem

Innovatie staat hoog in het vaandel van Thermeta Service BV en we vertrouwen erop dat we mede daardoor een belangrijke speler zullen blijven in de toekomst als het gaat over innovatieve, betrouwbare producten voor een goede prijs

       
© 2007 Thermeta Service bv | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer| Sitemap | Ontwikkeld door: AMteam