Storingsdienst:
Tel.+31 (0)174 621 270

Contact:
Tel.+31 (0)174 621 270
Fax+31 (0)174 629 451

E-mailinfo@thermeta.nl
Internetwww.thermeta.nl

Bezoekadres:
Westlandseweg 14
2291 PG Wateringen

 
Bedrijfsprofiel
     

Bedrijfsprofiel

   

Thermeta Service BV is een internationaal opererend bedrijf gespecialiseerd in ontwerp, productie, installatie en onderhoud van verbrandings apparatuur / installaties van een uitstekende kwaliteit . Thermeta Service BV is een van de grootste branderproducenten in Nederland. De Thermeta Service BV branders zijn over heel de wereld geïnstalleerd en worden gebruikt door vele tevreden klanten voor  uiteenlopende toepassingen.

Met bijna 50 jaar ervaring in industriële verbranding, is Thermeta Service BV in Nederland koploper wat betreft innovatie, kwaliteit en service.

Vandaag de dag biedt Thermeta Service BV haar afnemers een zeer gevarieerd en compleet programma van kwalitatief hoogstaande producten en diensten en heeft zich daarmee een vaste positie in de markt verworven. Zo biedt Thermeta Service BV een breed assortiment branders met een keuze uit o.a. gas-, biogas- en bio-oliebranders en gecombineerde gas- en oliebranders. De branders worden geleverd in een capaciteitsrange van 10 kW tot en met 20 MW. Kortom: voor elke toepassing en capaciteit is Thermeta het juiste adres. Daarnaast produceert en levert Thermeta Service BV o.m.: condensors, CO2 sets, ketels, electrische panelen, afgas en CO2 leidingen kompleet met bronklepsturing en verdeelstukken.

Thermeta beschikt over volledig toegeruste eigen ontwikkel-, productie- en elektro afdelingen en een uitgebreide serviceorganisatie. De servicetechnici verzorgen de inbedrijfstelling van de branderapparatuur, onderhoudswerkzaamheden en periodieke keuringen. Bovendien heeft Thermeta Service BV een 24 uur storingsdienst die snel ter plaatse kan zijn op iedere locatie in Nederland. Thermeta Service BV is SCIOS gecertificeerd voor het uitvoeren van het benodigde onderhoud, inspecties en metingen. Al de Thermeta Service BV LN-ventilatorbranders voldoen aan de GASTEC QA Low NOx criteria.

Klik hier voor een overzicht van de producten die Thermeta Service BV ondermeer levert.

Klik hier voor een overzicht van de diensten van Thermeta Service BV.

 

       
© 2007 Thermeta Service bv | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer| Sitemap | Ontwikkeld door: AMteam