Storingsdienst:
Tel.+31 (0)174 621 270

Contact:
Tel.+31 (0)174 621 270
Fax+31 (0)174 629 451

E-mailinfo@thermeta.nl
Internetwww.thermeta.nl

Bezoekadres:
Westlandseweg 14
2291 PG Wateringen

 
Producten  // overig  // Thermeta Web Server
     

Uw brander ontstoren via Internet? Dat is nu mogelijk met het TWS Systeem van Thermeta Service BV.

   

TWS staat voor Thermeta Web Server. Hiermee kunt u via uw persoonlijke internetpagina de huidige status en eventuele storingen aan de brander bekijken. Tevens wordt de branderstand en de keteltemperatuur weergegeven. Indien de brander of CO2-set in storing staat kan de storing met een klik op de muis, op de internetpagina worden ontstoord.

Met het TWS systeem van Thermeta hoeft u nooit meer eerst naar het ketelhuis te rijden om te bekijken hoe belangrijk de storing is. U kunt de brander ontstoren vanuit uw luie stoel vanaf iedere computer met een internet verbinding. Het branderpaneel op uw computerscherm is alleen te betreden met een uniek internetadres. Daarnaast wordt er online een logboek met recente storingen en bijbehorende acties bijgehouden.

Hulp op afstand
Met het TWS Systeem kan de monteur online meekijken waardoor Thermeta betere hulp op afstand kan bieden. „Bij een storing kunnen we op afstand de brander herstarten”, legt directeur Egbert de Gelder uit. „Tijdens de start kunnen we alle processen monitoren. Daarmee kunnen we vrij makkelijk nagaan wat er fout zit.” Als er doormiddel van een simpele instructie een storing kan worden opgelost, scheelt dat enorm veel wachttijd voor de tuinder.

Innovatie
Door de ontwikkeling van dit innovatieve TWS systeem van Thermeta kunnen problemen vrijwel direct opgelost worden. Hiermee zet Thermeta de trend op het gebied van innovatie in bewakingssystemen op de apparatuur in het ketelhuis. Het door Thermeta 24 uur op afstand laten bewaken van de brander zorgt voor optimale beschikbaarheid enhet functioneren van de brander dit spreekt tuinders enorm aan. De tuinder kan met deze contractvorm zich rustig concentreren op zijn teelt.

De Thermeta Web Server biedt ook  de mogelijkheid om in de toekomst een extra functionaliteit op te nemen, zoals het aanpassen van de branderstanden als er een WKK-installatie wordt bijgeplaatst.

Wanneer de teler beschikt over een van de huidige generatie CO -detectors kan ook een CO -storing in combinatie met het TWS Systeem worden ontstoord. Al met al biedt het TWS systeem extra zekerheid voor de tuinder.

       
© 2007 Thermeta Service bv | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer| Sitemap | Ontwikkeld door: AMteam