Storingsdienst:
Tel.+31 (0)174 621 270

Contact:
Tel.+31 (0)174 621 270
Fax+31 (0)174 629 451

E-mailinfo@thermeta.nl
Internetwww.thermeta.nl

Bezoekadres:
Westlandseweg 14
2291 PG Wateringen

 
ProductenOverige ProductenCO2 BemestingOCAP Sturing
     

OCAP sturing / Zuivere CO2 sturing

   

OCAP / Zuivere CO2 dosering:
OCAP levert CO2 aan glastuinbouwers in het Westland, de B-driehoek, Delfgauw en Wilgenlei. Deze CO2 komt vrij bij de productie van waterstof bij Shell in de Botlek. OCAP levert deze CO2 via een bestaande pijpleiding en een nieuw distributienet aan de tuinders.

In de glastuinbouw wordt de CO2 voor CO2 bemesting steeds vaker geleverd door meerdere bronnen zoals: brander/ketel, WKK, OCAP  en zuivere CO2. Vaak is er maar 1 CO2 set welke wordt gevoed uit één van de CO2 bronnen. Hiervoor wordt de inlaat van de CO2 set aangesloten op een verdeelstuk met een keuzeklep (bronklep) voor elke bron

Goede bronklepsturing is noodzakelijk en dient te voldoen aan de regelgeving. Volgens regelgeving dient te worden voorkomen dat ongecontroleerd rookgassen naar stookruimte of kas kunnen stromen ter voorkoming van onwenselijke en onveilige situaties. Hiervoor zijn servomotor bediende bronkleppen voorzien met eindschakelaars.

De Thermeta Service BV bronklepsturing, separaat uitgevoerd of in het branderpaneel gebouwd, is dusdanig uitgevoerd dat wordt voldaan aan deze uitgangspunten en schakelt afhankelijk van de situatie de CO2 set af of schakelt de brander uit. Alarmering door middel van storingslampen op het paneel. (en/of extern)

Indien er al een deel van de CO2 besturing aanwezig is, kan Thermeta Service BV dit systeem uitbreiden en aanpassen dusdanig datweer wordt voldaan aan de regelgeving.

Klik hier voor een overzicht van de producten die Thermeta Service BV ondermeer levert.

 

       
© 2007 Thermeta Service bv | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer| Sitemap | Ontwikkeld door: AMteam