Storingsdienst:
Tel.+31 (0)174 621 270

Contact:
Tel.+31 (0)174 621 270
Fax+31 (0)174 629 451

E-mailinfo@thermeta.nl
Internetwww.thermeta.nl

Bezoekadres:
Westlandseweg 14
2291 PG Wateringen

 
ProductenOverige ProductenCO2 BemestingCO2 Verdeelstukken
     

CO2 verdeelstukken / bronklepsturing voor meerdere CO2 bronnen

   

In de glastuinbouw wordt de CO2 voor CO2 bemesting steeds vaker geleverd door meerdere bronnen zoals: brander/ketel, WKK, OCAP  en zuivere CO2. Vaak is er maar 1 CO2 set welke wordt gevoed uit één van de CO2 bronnen. Hiervoor wordt de inlaat van de CO2 set aangesloten op een verdeelstuk met een keuzeklep (bronklep) voor elke bron.

Deze verdeelstukken worden op aanvraag gemaakt en kunnen geheel kompleet met bronkleppen en bronklep sturing worden geleverd.

Bronklepsturing:
Goede bronklepsturing is noodzakelijk en dient te voldoen aan de regelgeving. Volgens regelgeving dient te worden voorkomen dat ongecontroleerd rookgassen naar stookruimte of kas kunnen stromen ter voorkoming van onwenselijke en onveilige situaties. Hiervoor zijn servomotor bediende bronkleppen voorzien met eindschakelaars. De Thermeta Service BV bronklepsturing, separaat uitgevoerd of in het branderpaneel gebouwd, is dusdanig uitgevoerd dat wordt voldaan aan deze uitgangspunten en schakelt afhankelijk van de situatie  de CO2 set af of schakelt de brander uit. Alarmering door middel van storingslampen op het paneel (en/of extern).

Klik hier voor een overzicht van de producten die Thermeta Service BV ondermeer levert.

       
© 2007 Thermeta Service bv | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer| Sitemap | Ontwikkeld door: AMteam