Storingsdienst:
Tel.+31 (0)174 621 270

Contact:
Tel.+31 (0)174 621 270
Fax+31 (0)174 629 451

E-mailinfo@thermeta.nl
Internetwww.thermeta.nl

Bezoekadres:
Westlandseweg 14
2291 PG Wateringen

 
ProductenOverige ProductenCO2 BemestingCO2 Sets
     

Thermeta Service BV - C serie CO2 sets

   

Thermeta Service BV levert al vele jaren hoogwaardige producten voor CO2 dosering. CO2 opname van een plant zorgt bij hogere lichtintensiteit voor een verhoging van productie waardoor CO2 installaties niet meer zijn weg te denken in de hedendaagse tuinbouw.

Advies:
Een juiste CO2-dosering is een voorwaarde voor een goede kwaliteit van het gewas. Een kosteneffectieve en goede CO2-dosering wordt verkregen bij het "centraal CO2 doseren".  Hierbij worden de CO2 rijke rookgassen die bij de verbranding vrijkomen, na terugkoeling door de condensor, met de CO2-ventilator door de transport- en distributieleiding via de darmen gelijkmatig over het teeltoppervlak verspreid.

Thermeta heeft jarenlange ervaring met het adviseren bij, het berekenen en ontwerpen van complete CO2-distributiesystemen. Bij het centraal CO2-doseren is een goed werkend CO2-distributiesysteem van groot belang.  De verschillende onderdelen van het CO2- distributiesysteem kunnen voor een juiste CO2-dosering door Thermeta nauwkeurig worden berekend.

Voor een optimale en veilige CO2-installatie kunt u bij Thermeta Service BV terecht. Thermeta verzorgt voor u de berekeningen van het leidingnet en alle benodigde apparatuur. Een overmaat aan CO / CO2 zal schade aan het gewas veroorzaken, echter met de juiste apparatuur profiteert u veilig van alle voordelen zonder risico. De Thermeta CO2-installatie kan geleverd worden in alle door u gewenste capaciteiten. Standaard uitvoeringen worden geleverd van 1.1 – 30 kW. Grotere uitvoeringen op aanvraag leverbaar.

Neem voor verdere informatie of offerte contact op met Thermeta Service BV.

Klik hier voor een overzicht van de producten die Thermeta Service BV ondermeer levert.
       
© 2007 Thermeta Service bv | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer| Sitemap | Ontwikkeld door: AMteam