Storingsdienst:
Tel.+31 (0)174 621 270

Contact:
Tel.+31 (0)174 621 270
Fax+31 (0)174 629 451

E-mailinfo@thermeta.nl
Internetwww.thermeta.nl

Bezoekadres:
Westlandseweg 14
2291 PG Wateringen

 
ProductenLN serie brandersRevisie Themeta Branders
     

Revisie / upgrade pakket voor oudere Thermeta branders

   

Werkelijk uniek is dat de life-cycle van de oude /oudere Thermeta Service BV branders extreem kan worden verlengd bij toepassing van het unieke revisie / upgrade pakket.

Hierdoor voldoet een bijna 40 jaar oude brander aan de emissie eisen anno nu!

Filosofie achter deze dienst is dat iedere beurs moet kunnen worden bedient. Na revisie / upgrade van de oudere brander heeft deze uiterlijk nog de oude vorm, maar schijn bedriegt, de brander voldoet aan de emissie eisen ten tijde van de revisie / upgrade. Verder worden alle onderdelen die versleten of verdacht zijn, vervangen en kan de brander weer vele jaren betrouwbaar haar werk verrichten.

Thermeta Service BV heeft op deze wijze al vele klanten kunnen bedienen en draagt bij aan duurzaam produceren met een zeer lange life-cycle voor de Thermeta Service BV brander producten.

Heeft u een bestaande IC of Thermeta brander die toe is aan vervanging, schroom niet om contact met ons op te nemen. Ook als u geen IC of Thermeta Service BV brander heeft en het budget beperkt is, kan Thermeta Service BV duidelijkheid geven over de mogelijkheden.

Klik hier voor een overzicht van de producten die Thermeta Service BV ondermeer levert.

       
© 2007 Thermeta Service bv | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer| Sitemap | Ontwikkeld door: AMteam