Storingsdienst:
Tel.+31 (0)174 621 270

Contact:
Tel.+31 (0)174 621 270
Fax+31 (0)174 629 451

E-mailinfo@thermeta.nl
Internetwww.thermeta.nl

Bezoekadres:
Westlandseweg 14
2291 PG Wateringen

 
ProductenLN serie brandersBrandstoffenOlie Branders
     

Lichte olie branders

   

In de geschiedenis van Thermeta Service BV ligt een ruime ervaring met het leveren van branders voor met name vele olie- / vet-achtige  producten. Bij de opkomst van het aardgas is de levering van deze branders langere tijd aanmerkelijk minder geweest. Echter de laatste jaren is er een sterke tendens van terugkeer naar alternatieve brandstoffen en komt de ervaring uit het verleden extra tot zijn recht. Thermeta Service BV mag zich met recht “specialist” noemen op het gebied van branders voor uiteenlopende soorten minerale- en bio-
oliën en vetten.

De Thermeta Service BV LN serie branders worden standaard geleverd in gas uitvoering. Het is vrij gebruikelijk dat een gasbrander wordt uitgevoerd met “nood oliestook”. Hiermee kan in geval van problemen met de gasaanvoer de oliebrander door middel van 1 knop op olie worden geschakeld en is de warmtelevering gewaarborgd.

De lichte olie uitvoering van oliebranders zijn uitgevoerd met hoge druk nozzle verstuiving. Het hart van de oliestook voorziening is de oliepomp die de olienozzles van olie voorziet. De oliestook in deze vorm is eenvoudig en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. Indien de stookinstallatie volgens voorschrift wordt onderhouden, zijn deze systemen zeer betrouwbaar.

Wilt u meer informatie of een offerte opvragen? Dan kunt u dit hier doen.

Klik hier voor een overzicht van de producten die Thermeta Service BV ondermeer levert.

 

       
© 2007 Thermeta Service bv | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer| Sitemap | Ontwikkeld door: AMteam