Служба усунення несправностей:
Тел. +31 (0)174 621 270

Contact:
Тел. +31 (0)174 621 270
Fax+31 (0)174 629 451

E-mailinfo@thermeta.nl
Інтернет www.thermeta.nl

Адрес:
Westlandseweg 14
2291 PG Wateringen
Нідерланди

Поштова адреса::

Нідерланди
 
Профиль компанииАккредитация
     

Аккредитация, членство и участие в Thermeta Service BV

   

Thermeta Service BV is een technologisch ervaren onderneming welke is gekwalificeerd in ontwerp, productie, installeren, inbedrijf stellen, onderhouden en oplossen van storingen op het gebied van industriële branders en complete stookinstallaties. Thermeta Service BV confirmeert zich hierbij aan de nationaal en internationaal erkende standaards en fundamentele eisen:

  • European Machinery Directive (MD) 89/392/EEC
  • Low Voltage Directive (LVD) 73/23/EEC
  • Directive of Electromagnetic Compatibility (EMC) 89/336

Het ontwerp van de toepassing Thermeta Service BV LN Serie branders is in overeenstemming met de volgende (geharmoniseerde) normen:

  • EN746-1:1997
  • Visa-B (NL standard for gas combustion installations with forced draught burners with max. capacity > 660 kW (ow)

Conformiteit aan de van gehanteerde van toepassing zijnde normen wordt gewaarborgd door de Thermeta Service BV interne Kwaliteits Controle systemen.

VCA - Veiligheid Checklist Aannemers

VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

Lid Metaalunie

De Metaalunie is met 12.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal. Zij richt zich op metaalbedrijven tot ongeveer 100 werknemers in uiteenlopende sectoren zoals:

SCIOS gecertificeerd

Stichting Certificatie Inspectie en Onderhoud Stookinstallaties (SCIOS) beheert een kwaliteitssysteem op het specifieke werkterrein van professionele stookinstallaties.),
SCIOS wordt bijgestaan door een Centraal College van Deskundigen (CCvD) dat bestaat uit vertegenwoordigers van AVAG, Gasunie, KW2, VIV/VLWK, FIGO, VNI, FME/CVM/VFK, waarnemers namens LMI/FHI en Visa-commissie, vertegenwoordigers van de aangesloten CI's

BVS

Branche vereniging SCIOS gecertificeerde bedrijven.
BVS heeft zich als doel gesteld de SCIOS-gecertificeerde leden van deze vereniging te ondersteunen in ontwikkeling, promotie en verbetering van SCIOS.
Daarnaast willen we de organisaties die raakvlakken hebben met SCIOS informeren over ontwikkelingen en verstrekken van informatie.

FIGO

Bond van Fabrikanten en Importeurs van en Groothandelaren in Gas- en Oliebranders (FIGO)

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf Metaal
Erkend leerbedrijf administratie
Erkend leerbedrijf electro

 

       
© 2007 Thermeta Service bv | Отказ от ответственности| Карта сайта