Storingsdienst:
Tel.+31 (0)174 621 270
+31 (0)6 16 77 65 60

Contact:
Tel.+31 (0)174 621 270
Fax+31 (0)174 629 451

E-mailinfo@thermeta.nl
Internetwww.thermeta.nl

Bezoekadres:
Westlandseweg 14
2291 PG Wateringen

Postadres:
Postbus 188
2670 AD Naaldwijk

 
Service / SCIOSOnderhoud InspectiesPeriodieke Inspectie (PI)
     

SCIOS - Periodieke Inspectie (PI)

   

Het service- en inspectieteam van Thermeta Service BV bestaat uit vakbekwame monteurs, monteurs-inspecteurs en inspecteurs die zijn opgeleid en gediplomeerd voor de van toepassing zijnde SCIOS scopes. De diensten van het service- en inspectieteam kunnen op incidentele basis of op contract basis worden ingezet.

Periodieke Inspectie (PI) dient elke twee- of vier jaar te worden uitgevoerd aan stookinstallaties met een totaal opgesteld vermogen > 100 kW door daartoe bevoegde personen. PI mag alleen worden uitgevoerd als er een geldig, niet verouderd EBI rapport bij de installatie aanwezig is.

Het service- en inspectieteam van Thermeta Service BV heeft een team PI bevoegde personen in dienst die de PI deskundig uitvoeren. Hiermee wordt voldaan aan de wettelijke eis.

Afgezien van de plicht tot onderhoud voorkomt regelmatig onderhoud en inspectie door onze gespecialiseerde monteurs/inspecteurs vele  problemen en geeft een hoger rendement van de gebruikte brandstof. Belangrijk zijn met name branderafstelling, CO2 gehalte in rookgassen, CO productie brander, goed werkende CO2 bronkleppen, goed werkende en geijkte CO detector ter voorkoming van teveel  CO naar uw product. Vaak worden problemen of bijna problemen preventief opgelost doordat regelmatig onderhoud aan uw installatie wordt gepleegd.

Thermeta Service BV heeft vele  tevreden klanten die gebruik maken van een Thermeta Service BV onderhoudscontract/inspectiecontract vanwege de voordelen van: vaste kosten / zonder zorgen voldoen aan de eisen van de regelgever en/of verzekeringsmaatschappij.

Wilt u meer informatie of een offerte opvragen? Dan kunt u dit hier doen.

Klik hier voor een overzicht van de diensten/inspecties van Thermeta Service BV.

 

       
© 2017 Thermeta Service bv | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer| Sitemap | Ontwikkeld door: AMteam